Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

O Bobby Mc Ferrin Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής, o καλλιτέχνης των δέκα μουσικών βραβείων Grammy, Μπόμπι ΜακΦέριν, θα δώσει συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 31 Μαΐου. Έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή τύπο «ένας και μοναδικός».Τραγουδιστής,μουσικός,συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας ο Μπόμπυ Μακ Φερριν έχει την ικανότητα να κινείται με ξεχωριστή άνεση ανάμεσα στην ποπ την τζάζ την κλασσική και την έθνικ μουσική.

Ο Μπόμπι ΜακΦέριν, θεωρείται ο περισσότερο γνωστός στον κόσμο ανανεωτής, αυτοσχεδιαστής της φωνητικής μουσικής, ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος διευθυντής κλασικής ορχήστρας και ο δημιουργός του περίφημου και γνωστότερου τραγουδιού του 20ού αιώνα "Don't worry be happy".

Η συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα περιέχει μια μουσική παλέτα με όλα τα είδη, από τη Jazz και τη Rock μέχρι R&B, κλασική αλλά και Ethnic μουσική, όλα αυτά μαζί, ακόμα και στο ίδιο τραγούδι.

O Μπόμπι ΜακΦέριν έχει συνεργασθεί με πολλούς μουσικούς παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων οι Yo - Yo Ma, Chick Corea, Ladysmith Black Mambazo, Le Mystere des Voix Bulgares, Herbie Hanckok. Επίσης, έχει συνεργασθεί με διάσημες ορχήστρες όπως Vienna Philharmonic Orchestra, New York Philharmonic, Cleveland Orchestra, Chicago Symphony, Philadelphia Orchestra ως διευθυντής ορχήστρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: