Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μια ανεπανάληπτη αθηναϊκή νύχτα με την Λυρική στη Βαρβάκειο!



 


Μια ασυνήθιστη Κυριακή στην οδό Αθηνάς… ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς στις στοές της Βαρβακείου και η συμμετοχή ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες μας. Τρεις χιλιάδες Αθηναίο γέμισαν ασφυκτικά και τις τρεις είσοδοι στην αγορά και γνωστές άριες από αγαπημένες όπερες, όπως Κουρέας της Σεβίλλης, Τραβιάτα, Κάρμεν, Φάουστ και Μποέμ πλημμύρησαν τον χώρο και τους γύρω δρόμους. Οι σολίστ της Λυρικής έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και το κοινό τους χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα. Μελωδίες, Ενθουσιασμός, Θετική Ενέργεια, Χαμόγελα στην πιο απρόσμενη συνάντηση στο πολύπαθο κέντρο της πόλης!
Για την αξέχαστη αυτή βραδιά ευχαριστούμε
θερμά την Ένωση Κρεοπωλών Βαρβακείου για την ευγενική φιλοξενία και το Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση της εξέδρας και της παροχής ρεύματος καθώς και για την αμέριστη υποστήριξη.
Κυρίως ευχαριστούμε ειλικρινά τους ανθρώπους της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που με χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και αγκάλιασαν τόσο γενναιόδωρα και ανοικτόμυαλα αύτη τη δράση. Και βέβαια τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες Διονύση Σούρμπη, Γεωργία Ηλιοπούλου, Χρήστο Λάζο, Κάτια Πάσχου, Μαρία Μητσοπούλου, Πέτρο Σαλάτα, Έλενα Κελεσίδη, Μπάμπη Αλεξανδρόπουλο, Βάσια Ζαχαροπούλου, Αθηνά Καστρινάκη, Στελίνα Αποστολοπούλου, Κατερίνα Κρασσά και Κίρα Λαμπράκη για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν!

Το κέντρο της Αθήνας χρειάζεται την αγάπη μας με πράξεις,
κι είμαστε, όπως φάνηκε, τόσοι πολλοί που το αγαπάμε τελικά!

Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: