Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

"25 χρόνια ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΩΔΕΙΟ "Καλή μουσική χρονιά σε όλους

Το Τροφώνιο Ωδείο υποδέχεται το νέο σχολικό έτος, ένα σημαντικό γι'αυτό έτος, καθώς διανύει το εικοστό πέμπτο έτος της λειτουργίας του.
Μετά από μία πορεία 25 ετών, με έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένης μουσικής παιδείας (επίλεκτο εκπαιδευτικό προσωπικό, καταξιωμένοι μουσικοί και άρτια προγράμματα σπουδών) και στην πολιτιστική προσφορά (διοργάνωση συναυλιών, σεμιναρίων, διαλέξεων) συνεχίζει την ιστορία του μένοντας πάντα σταθερό στις αξίες του.  Εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέα προγράμματα, νέες συνεργασίες, με πολλή αγάπη στη μουσική, στο παιδί, στην πόλη και τους ανθρώπους της, σε μία εποχή που όλοι έχουμε ανάγκη όλους...
Οι σπουδές του Τροφώνιου Ωδείου απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών. Από τη μουσική προπαιδεία για παιδιά 4-6 ετών και τη διδασκαλία μουσικών οργάνων έως τα Διπλώματα Ανωτέρων θεωρητικών και Σύνθεσης.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Με την πεποίθηση πως η μύηση στο κόσμο της μουσικής συμβάλλει αποφασιστικά στη μόρφωση και εξυπηρετεί την ομαλή ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών, είμαστε στη διάθεση των γονέων και των παιδιών, προκειμένου να δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες για τις σπουδές και το πλούσιο φάσμα των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Τέλος, με χαρά σας ανακοινώνουμε το ξεκίνημα της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο και ταλαντούχο μουσικό της παραδοσιακής μουσικής, Χρίστο Τσιαμούλη. Πεποιθησή μας είναι ότι η παραδοσιακή μουσική είναι ένας συνεχής φορέας λαϊκής έκφρασης και η διδασκαλία της ένας τρόπος αξιοποίησης και ανάδειξης του λαϊκού πολιτισμού.
Ο Χρίστος Τσιαμούλης από φέτος θα διδάσκει ούτι, λαούτο και ταμπουρά στο Τροφώνιο Ωδείο. http://trofonio-odeio.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3.html και http://www.tsiamoulis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: