Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Διεθνής διαγωνισμός ακορντεόν Κοζάνης

16-18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

 Καλλιτέχνες ανεξαρτήτου εθνικότητας από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν στον διαγωνισμό που σκοπό έχει την ανάδειξη νέων ταλέντων, την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των διαγωνιζομένων, παρουσιάσεις έργων για ακορντεόν σε πρώτη εκτέλεση και φυσικά να γίνει πιο δημοφιλές το ακορντεόν στο ευρύ κοινό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται διαγωνισμός ακορντεόν τέτοιας εμβέλειας στη χώρα μας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης και καλούνται όλοι οι πολίτες να δουν από κοντά και να απολαύσουν την μοναδική αυτή μουσική εκδήλωση
Τον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Ακορντεόν Κοζάνης διοργανώνουν στις 16,17 και 18 Απριλίου το δημοτικό ωδείο Κοζάνης και η δημοτική επιχείρηση Πολιτισμού Κοζάνης.

Στο διαγωνισμό θα πάρουν μέρος σημαντικοί καλλιτέχνες, βιρτουόζοι του ακορντεόν από την Ουκρανία, Λιθουανία, Κροατία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Κίνα και Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός σκοπό έχει την ανάδειξη νέων ταλέντων, την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των διαγωνιζομένων, παρουσιάσεις έργων για ακορντεόν σε πρώτη εκτέλεση και φυσικά να γίνει πιο δημοφιλές το ακορντεόν στο ευρύ κοινό. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Τέχνης του δήμου Κοζάνης με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: