Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

"Hertz Festival " στον Παρνασσό 28 &29 Ιανουαρίου

    Ηχητικά και οπτικοακουστικά δρώμενα 
Το Hertz Festival προσφέρει μια ευρεία αναπαράσταση ηχητικών και οπτικοακουστικών πρωτοποριακών δρώμενων. Με έντονο ενδιαφέρον για την καινοτομία και ισχυρή ευαισθητοποίηση στις παραδοσιακές μορφές τέχνης, παρουσιάζει ένα πανόραμα ασυμβίβαστων προσωπικοτήτων, δημιουργών που θα συνυπάρξουν σε ένα χώρο, με ιδιαίτερη ακουστική και ιστορία.

Εκτός από τις συναυλίες των προσκεκλημένων μουσικών σε τετραφωνικό ηχητικό περιβάλλον, στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ και στην αίθουσα εκθέσεων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός θα πραγματοποιηθούν προβολές οπτικοακουστικών έργων, μια έκθεση/perfomance και ένα workshop για παιδιά. Τα αποτελέσματα του workshop θα παρουσιαστούν με συναυλία, στην οποία θα χρησιμοποιηθούν αυτοσχέδια μουσικά όργανα που θα κατασκευάσουν τα ίδια τα παιδιά από ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, όπως ηλεκτρικές σκούπες, παλιούς δίσκους βινυλίου, μίξερ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να παράγει ήχο.
Tο Ηertz Festival είναι ένας αντικατοπτρισμός εγκεφαλικών, υπαινικτικών, προσβλητικών, συναισθηματικών, ανατρεπτικών, ενστικτωδών και προκλητικών δράσεων, προσφέροντας μια εκρηκτική εμπειρία.
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 10561 Αθήνα , Τηλ: +302103221917,
 περισσότερα http://www.lsparnas.gr/,http://www.elculture.gr/Events/Music/Hertz-Festival-parnassos/fullstory.php?id=40629, http://www.norway.gr/News_and_events/Events/Hertz-Festival-Brings-cutting-edge-music-to-Athens/

Δεν υπάρχουν σχόλια: