Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

" Κιθάρα ... με ζωντανές αποχρώσεις "

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 8.30μμ
Λαύκος Νοτίου Πηλίου
Στον πανέμορφο Λαύκο του Νοτίου Πηλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυκιωτών "Η ΔΡΑΣΗ" διοργανώνει μια Κιθαριστική βραδυά, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου κιθαρίστα - συνθέτη Δημήτρη Φάμπα που γεννήθηκε εκεί στα πλαίσια των Διεθνών Ημερών Κιθάρας Λαύκου με τίτλο " Κιθάρα ... με ζωντανές αποχρώσεις "
Μια "μεσογειακή" συναυλία με ποίηση, χορό και μουσική κλασική, λάτιν και φλαμένκο, και τραγούδια της Κάτω Ιταλίας!.



Η Εύα Φάμπα και μια παρέα ταλαντούχων μουσικών, με μια αξιοζήλευτη καριέρα ο καθένας στη μουσική και συνεχή παρουσία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να μαγέψουν το κοινό, μεταφέροντάς το σε άλλους τόπους φανταστικούς, όμορφους και «μεσογειακούς».
Ένταση και πάθος, μουσική και ποίηση στο φώς του φεγγαριού !
Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Εύα Φάμπα (κιθάρα), Μαριελένα Απέσσου (τραγούδι), Τέλης Γιαννακούρος (κιθάρα), Κοραλία Θωμά-Καλαμακίδη (χορός), Ηλέκτρα Καπετανάκη (ηθοποιός) και οι Mare Libre με τους Τετη Κασιώνη (φωνή), Σπύρο Σύρμο (κιθάρα) και Λουμινίτα Μακαβέυ (βιολί).
 Η συναυλία θα γίνει στο Σχολείο του χωριού το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 8.30μμ με ελεύθερη είσοδο. Την επιμέλεια της συναυλίας έχει η καταξιωμένη κιθαρίστα Εύα Φάμπα (www.evafampas.gr)
Η συναυλία διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας» και των παραδοσιακών ξενώνων: Αρχοντικό Παρίση, Ξενώνας των χρωμάτων, Ξενώνας Φιλοκτήτης, Ενοικιαζόμενα δωμάτια Έσπερος.
ΚΙΘΑΡΑ με ζωηρές αποχρώσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 8.30μμ
Λαύκος Νοτίου Πηλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: