Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

TO ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΩΔΕΙΟ είναι υποστηρικτής  και μέλος της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
(Δεν συμμετέχει με την εκδήλωση που είχε προγραμματίσει λόγω σοβαρής οικογενειακής υποχρέωσης της υπεύθυνης της εκδήλωσης)

Τι είναι η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής; Τίποτα λιγότερο από το μεγαλύτερο ζωντανό μουσικό γεγονός της χώρας! Ένας πραγματικός εορτασμός της Ημέρας της Μουσικής, των Μουσικών, της πόλης και των κατοίκων της. Μια Γιορτή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, μοιράζοντας απλόχερα, και πάντα δωρεάν, εικόνες και ήχους για κάθε γούστο. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσφέρει την μοναδική δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες, να απολαύσουν πολιτισμό, επιλέγοντας μεταξύ δεκάδων εκπροσώπων όλων των ειδών μουσικής. Παράλληλα δίνει μια σπάνια ευκαιρία σε εκατοντάδες καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα ευρύ κοινό.

Μεταξύ 18 και 21 Ιουνίου είναι βέβαιο πως θα τους συναντήσετε σε κάποια από τις δεκάδες σκηνές που θα στηθούν σε 22 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
                               Η μουσική άλλωστε γεννιέται και μεγαλώνει στους δρόμους.
(Εν όψει της έναρξης του φεστιβάλ, χθές Παρασκευή προβλήθηκε  στην Τεχνόπολη (ώρα 20:30), σε ζωντανή μετάδοση από το Ρalau de les Αrts Reina Sofia στη Βαλένθια της Ισπανίας, η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βαλένθια που παρουσιάζει την «Carmen» του Μπιζέ.)
 περισσότερα
Αναμφίβολα το πιο διευρυμένο μουσικά φεστιβάλ της χώρας, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής παρουσιάζει φέτος μια σειρά εκδηλώσεων που θα ενθουσιάσουν όσους αγαπούν την κλασική μουσική. εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: