Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Σεμινάριο Moυσικοκινητικής Αγωγής C. Orff & Θεατρικού παιχνιδιού για ενήλικες στο Τροφώνιο Ωδείο

 Σεμινάριο Moυσικοκινητικής Αγωγής C. Orff & Θεατρικού παιχνιδιού για ενήλικες στο Τροφώνιο Ωδείο με την Λένα Ροντούλη & την Έλενα Τζώρτζη 

🎶🎭 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες (11.00 - 14.00 & 15.00 - 18.00)

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε: Νηπιαγωγούς, Θεατρολόγους, Εκπαιδευτικούς Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, Ηθοποιούς, Χορευτές, Μουσικούς, Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Φοιτητές Παιδαγωγικών και Καλλιτεχνικών Σχολών.
Και σε όποιον θέλει να ανακαλύψει νέους δρόμους καλλιτεχνικής έκφρασης
🎶
Διδάσκουν:
Λένα Ροντούλη Μουσικοκινητική Carl Orff
Έλενα Τζώρτζη θεατρικό παιχνίδι

Μέσα από την ενεργητική, βιωματική, συνεργατική μάθηση, αποκαλύπτουμε τις επιμέρους δυναμικές της Μουσικοκινητικής και του Θεατρικού Παιχνιδιού. Αυτή η δημιουργική, ευχάριστη και κυρίως αποτελεσματική διαδικασία καθιστά το δάσκαλο ικανό να επικοινωνήσει και να μεταδώσει τα στοιχεία αυτών των τεχνών, δημιουργώντας ένα νέο περιβάλλον μάθησης.

🎶


Ζωντανεύοντας ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι
Αστεράκια, στολιδάκια, τάρανδοι και κουδουνάκια, τραπέζια και δέντρα στολισμένα και πολύχρωμα φωτισμένα… ρίχνοντας λίγη χρυσόσκονη θα ζωντανέψουν και πριν έρθουν τα Χριστούγεννα θα μας μαγέψουν…!
Με αφορμή ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και συνδυάζοντας τις τέχνες της Μουσικής και του Θεάτρου, θα καλλιεργήσουμε την αισθητική ικανότητα και έναν νέο τρόπο διδακτικής προσέγγισης.

 Τα μέσα μας θα είναι: 1. Παιχνίδια: Γνωριμίας, Επαφής, Επικοινωνίας, Σύσφιξης Ομάδας, Εμπιστοσύνης, Ρυθμικού Λόγου και Φωνής, Χαλάρωσης 2. Αυτοσχεδιασμός: Θεάτρου, Μουσικοκινητικής 3. Τραγούδια 4. Ενορχήστρωση (με τα Όργανα της Ορχήστρας Carl Orff) 
🎶
*Οι γνώσεις μουσικής και θεάτρου ΔΕΝ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο. 

**Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες να φοράνε άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους και ένα ζευγάρι καλτσάκια***σε περίπτωση που είστε μουσικός και έχετε όργανο που είναι εύκολο στη μεταφορά, με μεγάλη χαρά θα εμπλουτίσουμε την ορχήστρα μας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ στη γραμματεία του Τροφώνιου Ωδείου Μπουφίδου 39 Λιβαδειά ΤΗΛ. 2261087570, 6976861410

Δεν υπάρχουν σχόλια: