Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ρεσιτάλ πιάνου της Γεωργίας Μήτραινα


Το Τροφώνιο Ωδείο σας προσκαλεί στο ρεσιτάλ πιάνου (διπλώματος) της μαθήτριας Γεωργίας Μήτραινα  (τάξη Σπύρου  Γκεζερλή) 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1ο μέρος:
D. Scarlatti, Sonata in D minor, K. 9
J. S. Bach, English Suite No 3
Prélude
Allemande
Courante
Sarabande
Gavotte 1
Gavotte 2
Gigue
F. Chopin, Ballade No. 1 in G minor, Op. 23

2o μέρος:
L. V. Beethoven, Sonata op. 57, No 23
Allegro Assai
Andante con moto
Allegro ma non tropo
Fazil Say, Kara Toprak (Black Earth)


Βιογραφικό

Η Γεωργία Μήτραινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αράχωβα. Ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 9 ετών στο Τροφώνιο Ωδείο με καθηγήτρια την Παναγιώτα Καρακούση. Συγχρόνως με τις σπουδές του πιάνου και τα υποχρεωτικά θεωρητικά συνέχισε και ανώτερα θεωρητικά με καθηγητή τον Νίκο Καριώτη. Το έτος 2010 έλαβε Πτυχίο Αρμονίας με Άριστα και το  2011 συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθη έκτη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζει τις σπουδές της στο πιάνο με καθηγητή τον Σπύρο Γκεζερλή και στα ανώτερα θεωρητικά με τον καθηγητή Νίκο Καριώτη. Τον Ιούνιο του 2014 έλαβε Πτυχίο Αντίστιξης με Άριστα.
Το 2013 έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό πιάνου "Φίλωνας" όπου διακρίθηκε με Α' Έπαινο. Είναι μέλος της Χορωδίας του τμήματος Μουσικών Σπουδών υπό την διεύθυνση του Νίκου Μαλιάρα. Τον Ιουνιο του 2015 θα συμμετάσχει στις απολυτήριες εξετάσεις για να λάβει δίπλωμα πιάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: