Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

4ο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου 2015 με τον Λεωνίδα Καβάκο

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ

4ο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου 2015

22, 23 & 24 ΜΑΪΟΥ 2015


Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες έχει την τιμή να διοργανώσει για 4η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο. Ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά εκπαιδευτικά γεγονότα στην Ευρώπη, μοναδικού εκπαιδευτικού χαρακτήρα και καλλιτεχνικής αξίας με παγκόσμια απήχηση, η ιδιαιτερότητά του οποίου έγκειται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτό σε νέα ταλαντούχα παιδιά καθώς και σε επαγγελματίες μουσικούς από όλο τον κόσμο. 

Κατά τα τρία προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Μεξικό, Αρμενία, Νορβηγία, Αυστρία και το Βέλγιο. Το Σεμινάριο είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν με την παρουσία τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μετά από τρία χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης στη χώρα μας, η εξαιρετικά θετική απήχηση του Σεμιναρίου το έχει καταστήσει ως ένα διαδεδομένο και εδραιωμένο γεγονός στο διεθνές μουσικό γίγνεσθαι.
Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι τρεις μέρες. Οι ενεργοί συμμετέχοντες λαμβάνουν ένα ατομικό μάθημα με τον Λεωνίδα Καβάκο, δωρεάν είσοδο για όλες τις μέρες του Σεμιναρίου και Βεβαίωση Συμμετοχής.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των Αιτήσεων και του συνοδευτικού υλικού είναι η Τετάρτη 8 Απριλίου 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ω.Μ.Ο.:



Δεν υπάρχουν σχόλια: