Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εγγραφές νέας σχολικής χρονιάς 2014- 15

                                  
Οι σπουδές του Τροφώνιου Ωδείου απευθύνονται σε ενδιαφερομένους όλων των ηλικιών, από τη μουσική προπαιδεία για παιδιά 4-6 ετών, στη διδασκαλία μουσικών οργάνων έως τα Διπλώματα Ανωτέρων θεωρητικών και Σύνθεσης.

Με την πεποίθηση πως η μύηση στο κόσμο της μουσικής συμβάλλει αποφασιστικά στη μόρφωση και εξυπηρετεί την ομαλή ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών, είμαστε στη διάθεση των γονέων και των παιδιών, προκειμένου να δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες για τις σπουδές, και για όλες τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ανάλογα με τις ικανότητες τους η μουσική ευαισθητοποίηση αναπτύσσεται πολλαπλά για τους σπουδαστές του Τροφώνιου Ωδείου. Ταυτόχρονα, όσοι ενδιαφέρονται και έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις αποκτούν επαγγελματικούς τίτλους σπουδών, αναγνωρισμένους από το κράτος. Επομένως παρέχεται επαγγελματική κατάρτιση και οι απόφοιτοι των διαφόρων τμημάτων μπορούν να συμπράξουν με ορχήστρες, να διδάξουν σε ωδεία καθώς και στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα καλλιεργείται και η ερασιτεχνική δημιουργία υψηλού επιπέδου.

Στο πρόγραμμα σπουδών του Τροφώνιου Ωδείου
1. Ο τομέας της κλασσικής παιδείας περιλαμβάνει: Ανώτερα θεωρητικά με τα μαθήματα Αντίστιξης, Αρμονίας, Φυγής, Ενοργάνωσης, Σύνθεσης καθώς  και το τμήμα προετοιμασίας για τα πανεπιστήμια. 
Επίσης περιλαμβάνονται  τα κλασσικά όργανα, 
πιάνο, βιολί, τσέλο, κλασική κιθάρα, φλάουτο 
και Μονωδία
2.Ο τομέας της παραδοσιακής περιλαμβάνει λαούτο, ούτι, βιολί, κρουστά, κλπ
3. Ο τομέας της λαϊκής  περιλαμβάνει μπουζούκι, ζουράς, μπαγλαμά

4.  Ο τομέας της σύγχρονης μουσικής  περιλαμβάνει  ηλ. κιθάρα, ηλ. μπάσο, σαξόφωνο, αρμόνιο , σύγχρονο τραγούδι.
Επίσης διδάσκονται όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα (Θεωρία, Αρμονία, Ιστορία
Μουσικής, Μορφολογία ,Οργανογνωσία,  Μουσική Δωματίου, Πρίμα βίστα)

Λειτουργεί  Παιδική- Νεανική Χορωδία του Τροφώνιου Ωδείου
και  Ορχήστρα
Όλοι  οι τομείς σπουδών μαζί με το παιδαγωγικό έργο της μουσικής προπαιδείας, η μουσική καλλιέργεια και η μουσική κατάρτιση, εμπλουτισμένα από τις συναυλίες στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές, το Τροφώνιο Ωδείο ευαισθητοποιεί και διαμορφώνει το αυριανό καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης.

Για πληροφορίες - εγγραφές στη γραμματεία
 Δευτέρα - Παρασκευή 4μ.μ.-9μ.μ.

τηλ.2261087570, 6976861410
Για το Τροφώνιο Ωδείο   ΕΔΩ

Σχολές και Τμήματα        ΕΔΩ

Διδάσκουν οι καθηγητές ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: