Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

"Nόστος"




                                     







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λιβαδειά 5-4-2012
 Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στη ζεστή αίθουσα του Θολωτού της Κρύας, ο σύλλογος ΦΙΛΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και το ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ της πόλης συνδιοργάνωσαν μια μουσική ποιητική παράσταση με τη Λιβαδείτισσα πιανίστα κ. Φιλιώ Στάμου που με ξεχωριστή δεξιοτεχνία, καλλιτεχνικό πάθος και άψογη τεχνική εκτέλεσε έργα των J.S. Bach, L.V. Beethoven, J. Brahms, Claude Debussy και Maurice Ravel.
Τη μουσική βραδιά έντυσαν με απαγγελίες, η διακεκριμένη φιλόλογος και συντονίστρια της Ομάδας Ανάγνωσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς  κ. Πόπη Αδαμάκη  καθώς και το εκλεκτό μέλος του Ομίλου Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς κ. Βαγγέλης Γούπιος με αποσπάσματα έργων των Νίκου Καζαντζάκη, Τάσου Λειβαδίτη, Οδυσσέα Ελύτη, Κικής Δημουλά και Αντρέι Ταρκόφσκι. Ουσιαστική συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης είχε και η μουσικός κ. Φωτεινή Τριανταφύλλου, η οποία μάλιστα συμμετείχε στην εκτέλεση έργου για πιάνο με τέσσερα χέρια (Maurice Ravel: Ma Mere L' Oye).
Την  εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Παπαλάμπρου, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΔΗΛ κ. Γιώργος Καραμάνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πάνος Ψυχογιός, Πρόεδροι Συλλόγων και ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό που χειροκρότησε θερμά όλους τους συντελεστές μιας παράστασης που ξεχώρισε για την ποιότητα και την πρωτοτυπία της.

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: