Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Εγγραφές σχολ. έτους 2017-18




Οι σπουδές στο ΤΡΟΦΩΝΙΟ ΩΔΕΙΟ απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες!!!
Ξεκινούν από τη Μουσική Αγωγή για νήπια έως τη διδασκαλία μουσικών οργάνων και τα διπλώματα Θεωρητικών και Σύνθεσης.
Με την πεποίθηση πως η μύηση στο κόσμο της μουσικής συμβάλλει αποφασιστικά στη μόρφωση και εξυπηρετεί την ομαλή ψυχοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών, θα είμαστε στη διάθεση των γονέων και των παιδιών, προκειμένου να δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες για τις σπουδές, και για όλες τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ανάλογα με τις ικανότητες τους η μουσική ευαισθητοποίηση αναπτύσσεται πολλαπλά για τους σπουδαστές του Τροφώνιου Ωδείου. 

Ταυτόχρονα, όσοι ενδιαφέρονται και έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις αποκτούν επαγγελματικούς τίτλους σπουδών, αναγνωρισμένους από το κράτος. Επομένως παρέχεται επαγγελματική κατάρτιση και οι απόφοιτοι των διαφόρων τμημάτων μπορούν να συμπράξουν με ορχήστρες, να διδάξουν σε ωδεία καθώς και στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα καλλιεργείται και η ερασιτεχνική δημιουργία υψηλού επιπέδου.

Όλοι  οι τομείς σπουδών μαζί με το παιδαγωγικό έργο της μουσικής αγωγής από την νηπιακή ηλικία, η μουσική καλλιέργεια και κατάρτιση, εμπλουτισμένα από τις συναυλίες στις οποίες συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές,  ευαισθητοποιεί και διαμορφώνει το αυριανό καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης.

Για πληροφορίες και εγγραφές στη γραμματεία
 10.30π.μ.- 1μ.μ. & 6.30μ.μ. - 9μ.μ.

τηλ.2261087570, 6976861410

Για το Τροφώνιο Ωδείο    ΕΔΩ

Σχολές και Τμήματα        ΕΔΩ

Διδάσκουν οι καθηγητές ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: