Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Οι String Demons την Παρασκευή 12/12 στην Αστραδενή - Λιβαδειά


 Μετά τη sold out συναυλία τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ότι έχουν αρχίσει τις πολυάριθμες εμφανίσεις τους, οι String Demons έρχονται στην Αστραδενή για μία εκρηκτική live εμφάνιση τηνΠαρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014.

Από λαικά μέχρι heavy metal από κλασσικά μέχρι παραδοσιακά κομμάτια και...ότι άλλο φανταστείτε σε μια βραδιά με τρέλα, έγχορδα και πολύ μουσική!

Ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς StringDemons (Δαίμονες των Εγχόρδων), ξεκίνησαν να συνεργάζονται το 2010, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς,ηχογραφήσεις και συναυλίες σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας και στο εξωτερικό (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία).
Με δάσκαλους τους Renato Ripo και Δημήτρη Σέμση, αντίστοιχα,πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και  α΄ βραβείο,ενώ έχουν λάβει μέρος σε σεμινάρια και masterclasses με τους MishaMaisky, SergeiKravtsenko, NataliaGutman, RaphaelOleg,AntonioMeneses. Έχουν τιμηθεί με βραβεία και μετάλλια σε διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει ως σολίστ σε cd, οπως΄΄Βαγγελης Μπουντούνης: 100 κιθάρες-live στο Ηρωδειο΄΄,HistoriadeunAmor,live στο MέγαροΜουσικής Αθηνών. Έχουν ηχογραφήσει επανειλημμένα για την EBU και την Ελληνική Ραδιοφωνία.Έχουν συνεργαστεί  με πολλούς διαφορετικούς μουσικούς. Τα τελευταία δύο χρόνια γράφουν τραγούδια και συνεργάστηκαν με τη γνωστή ερμηνεύτρια ΒασιλικήΚαρακώστα ,από την οποία και ονομάστηκαν ‘’Δαίμονες των Εγχόρδων’’. Μαζί της ηχογράφησαν το 2012 το δίσκο ‘’Τα Επικίνδυνα’’(suigenerismusic), ο οποίος απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και πραγματοποίησαν δύο μεγάλες περιοδείες(2012-Κυκλορυθμικά, 2013-Τα Επικίνδυνα). Πηγή


Συνέντευξη με τους «String Demons», Λυδία και Κωνσταντίνο Μπουντούνη ΕΔΩ

από την Λιάνα Μαλανδρενιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: