Σάββατο 14 Μαΐου 2011

"Η Γιορτή ξεκινάει..."


Ετοιμάσου να την ακούσεις!
Σφεντόνα, (Λ. Αλεξάνδρας 22, Αθήνα) 20/5/2011
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Έχουμε ακόμη έναν μήνα μέχρι τις κεντρικές εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, και ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε!
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και στις λίγες πλέον εβδομάδες που έχουν μείνει για να ακουστούν στις πόλεις όλης της χώρας μελωδίες από γνωστές και άγνωστες μουσικές, η «Γιορτή» φιλοδοξεί να δώσει την εύθυμη νότα που χρειαζόμαστε, με σκοπό να γεμίσουν οι πλατείες από μουσικούς και ο κόσμος να κατακλύσει τους δρόμους. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής επιστρέφει από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου για 12η συνεχόμενη χρονιά και εμείς ετοιμαζόμαστε να την υποδεχθούμε με ένα μοναδικό γλέντι!
Στις 20 Μαΐου η Σφεντόνα θα γεμίσει με worldήχους, πολύ χορό και αστείρευτο κέφι. Η μουσική μπορεί και η ΕΓΜ για μια ακόμη χρονιά επιστρέφει με καλύτερη διάθεση από ποτέ.

Τέσσερα μουσικά σχήματα:
Βασίλης Βασιλάτος “ Ιστορίες Για Κρουστά”,
SalonumuzKlimalidir,
Ομοθυμαδόν και
Γιάλα
καταλαμβάνουν τη σκηνή της Σφεντόνας και με το δικό τους μοναδικό ύφος μας παρουσιάζουν μέσα από την μουσική, μια εικόνα τη Ελληνικής μουσικής σκηνής με σκοπό να μας ξεσηκώσουν για ξέφρενο χορό και να μας δώσουν μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στις ελληνικές πόλεις από τις 21 μέχρι τις 23 Ιουνίου.
Παράλληλα, κατά την διάρκεια της μικρής αυτής «Γιορτής», στις 20 Μαΐου, εκτός από τα παραπάνω σχήματα θα υπάρχουν και αρκετές ακόμα μουσικές εκπλήξεις, ενώ κατά την διάρκεια του eventθα παρουσιαστούν οι πόλεις που θα συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011, οι ημερομηνίες διεξαγωγής, τα stages, ενώ θα υπάρχει και ειδικό stand με αιτήσεις για όσους θέλουν και φέτος να συμμετέχουν στην ΕΓΜ εθελοντικά!
Πληροφορίες:www.europeanmusicday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: